Paul de Leeuw SPEELLIJST

Zoals we allemaal weten zit het virus niet stil. Het wordt steeds lastiger om samen te genieten van leuke dingen. De Tuin van 2020 zal muziek en mensen samen blijven brengen, ook als we mee moeten bewegen met de laatste ontwikkelingen.

Jullie gezondheid staat daarbij voorop en we doen er alles aan om bezoekers zo min mogelijk tot last te zijn. Maar soms dwingt het virus ons helaas om een optreden of aanvangstijdstip te verplaatsen. In dat geval ontvangt de kaartkoper een persoonlijke mail met een vervangende datum.

Voor nu is geen bericht is goed bericht. Het optreden van jouw favoriete artiest gaat door, tenzij we contact met je opnemen. Artiesten missen het publiek en wij als organisatie hebben jullie vertrouwen nodig om een evenement als De Tuin te laten bestaan.

Twijfel niet om een kaartje te kopen. De Tuin van 2020 blijft gewoon open. Ook op een ander moment, of met minder bezoekers als dat de oplossing is. De komende tijd delen we video’s waarin we jullie laten zien hoe we ons evenement veilig voor jullie organiseren.

Samen zorgen we ervoor dat we kunnen blijven genieten van onze geweldige artiesten in De Tuin van 2020 💛
Dank voor het vertrouwen en graag tot snel in Studio Twenty One.