Paul de Leeuw SPEELLIJST

De Leeuw zingt Long.

Paul heeft een nieuwe cd gemaakt! Op 13 november kwam het album ‘De Leeuw zingt Long’ uit. Paul zingt daarop liedjes van de in 2006 overleden tv-, theater- en kleinkunstgrootheid Robert Long. Voor deze hommage heeft hij een indrukwekkende lijst gastartiesten gescoord.

Ilse DeLange & JB Meijers, Cor Bakker, Eric Vloeimans, Typhoon, Remy van Kesteren, Carel Kraayenhof, Benny Ludemann, Marcel de Groot, Ruth Jacott, het Rosenberg Trio, New Cool Collective en het Nederlands Blazersensemble.

Paul wil Roberts werk nieuw leven inblazen en een jongere generaties inspireren, zoals hij er vroeger zelf door geïnspireerd raakte. Paul: ‘Luisteren naar zijn teksten die je raken, die je aan het denken zetten of je doet twijfelen.’

Dit najaar speelt Paul bovendien zijn nieuwe theatershow Ik Ben Rustig. Onder meer vijf avonden in De Kleine Komedie in Amsterdam, twee in het Oude Luxor in Rotterdam, en shows in vier Belgische steden. Check speellijst voor tickets.

Wie De Leeuw Zingt Long – Liedjes Van Robert Long in de pre-order koopt krijgt een gesigneerd exemplaar en maakt kans op tickets voor de releaseparty.