Paul de Leeuw Speellijst

Paul de Leeuw te zien in ‘Jesus Christ Superstar’!

Paul zal vanaf januari te zien zijn als King Herod in de legendarische musical Jesus Christ Superstar! Hij zal deze rol gaan delen met Alex Klaasen.

‘Deze voorstelling van Jesus Christ Superstar wordt geregisseerd door Ivo van Hove,’ laat Paul weten. ‘Een man van wie ik idolaat ben. Ik heb nagenoeg alle voorstellingen van hem gezien. Ik ben een echte liefhebber van hoe hij een voorstelling neerzet. Ik ben vereerd dat ik nu met de grote meester mag werken.’

Jesus Christ Superstar gaat op 21 januari 2024 in première in DeLaMar Amsterdam en is daarna slechts 8 maanden te zien in 21 theaters. Tot de sterrencast behoren verder Jeangu Macrooy (Jesus), Freek Bartels (Judas), Edwin Jonker (Pilate) en Magtel de Laat (Mary Magdalene).

Kijk voor meer informatie op: www.jesuschristsuperstar.nl!